Stressfactoren in de horoscoop

Stress factoren in de horoscoop

In de vorige post behandelde ik kort de elementen in de westerse astrologie. En ook de afzonderlijke stress factoren per element.

Stressfactoren en de levenslijn

In mijn boek over de elementen [ Karakter en Liefde . ] beschreef ik ook hoe de elementen een overheersende rol spelen in de doorgangsfase tussen het 35e èn 42e levensjaar. Genoemd de midlife crisis. Een uitgebreide beschrijving van alle stressfactoren in deze levensfase en hoe ermee om te gaan beschreef ik in dat boek.

Daarmee zijn we nu aangeland bij de overkoepelende factor als het gaat om stressfactoren.

Harmonie door conflict

De basisenergie van de aarde en dus het leven op aarde luidt Harmonie door conflict. Een behapbare beschijving in gewoon Nederlands gaf ik op mijn site Levenstaak en ik raad iedereen die in het onderwerp geinteresserd is, de webstek te bezoeken en het daar gedebiteerde in zich op te nemen. Daarna kan ik de verhandeling over de stressfactoren vervolgen.

In de volgende post ga ik verder op het onderwerp in en dan met name in een uitwerking ten aanzien van de doorgangsfase die komt na de midlife crisis. Deze fase vormt de voorbereiding op de zogenoemde derde [levens]fase

Dr. Martin Boot voor heldere en diepgaande horoscoopuitwerkingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *